Wij wensen iedereen een hele fijn vakantie toe!

En we zien jullie graag terug op 30 augustus.

Na de vakantie zullen wij starten met 2 nieuwe groepen, Yoga en ouder/peutergym, zie onder het kopje “nieuws” voor meer info

 

 

 

GV Vios is al sinds 1952 een belangrijk onderdeel van sportend Schoonoord. Elke week genieten jong en oud van ons gevarieerd sportief aanbod. Zoals de gymnastiekgroepen vanaf de kleuterleeftijd o.l.v. trainster Hilda met daarbij onze springgroep. De bodyfit, sportfit en bootcamp worden verzorgt door Frits, die elke week met veel enthousiasme zijn lessen geeft. Verder verzorgt Romy de streetdancelessen binnen onze vereniging. Voor elk wat wils dus!

Een enthousiast team bestuursleden, goed opgeleide train(st)ers en betrokken leden/ vrijwilligers zorgen er elke dag voor dat er met passie, plezier en positiviteit gesport kan worden en dat er voor iedereen een plek is binnen de vereniging!

Met deze website willen we jullie als belangstellenden en/of toekomstige leden kennis laten maken met onze vereniging.

Kijk daarom gerust even rond op deze website. Je vindt hier o.a. lestijden, contributie, agenda en het Vios nieuws dat 4x per jaar uitkomt. Niet de informatie gevonden die je zocht? Laat het ons dan weten via het contactformulier. We zullen je dan zo snel mogelijk van de nodige informatie voorzien.

Interesse?  Kom gerust meedoen want de eerste 2 lessen zijn gratis !!

Onze vereniging is ook actief op Facebook, neem eens een kijkje.

 

Recente nieuwsberichten

Welkom